Even voorstellen

Nu is het tijd om mijn pedagogische hulphonden even voor te stellen:

Qwispel
Qwispel is een stabiele hond, die graag dingen voor je wil doen, alles in de gaten houdt en goed is in spiegelen. Hij voelt stemmingen heel goed aan. Hij is puur, eerlijk en duidelijk. Hij laat jou je grenzen ervaren. Daarnaast is hij ook een goede speurhond, waardoor hij ingezet wordt bij vermissingen (zie Speurhond.nu). Speuractiviteiten kunnen ook ingezet worden in de context van de hulpvraag. Qwispel houdt van spelen, kunstjes leren, wandelen en knuffelen!


Qwispel houdt alles in de gaten

Hij luistert goed naar commando's
 

In memoriam: Fly
Op 25 mei 2018 is mijn lieve en dappere roedelleider Fly overleden. Wat een enorm verdriet en gemis! Hij was mijn allereerste eigen hond. En wat heeft hij mij en vele anderen (zowel mens als dier) veel geleerd. Lieve Fly, bedankt voor je onvoorwaardelijke liefde! Je blijft voor altijd in onze harten...
Als eerbetoon aan Fly laat ik zijn profiel hieronder staan.
 
Fly is een rustige, zelfverzekerde hond, die heel graag kunstjes doet en dol is op apporteren. Ook is hij dol op behendigheid en lange wandelingen. Als Fly iemand in z'n hart heeft gesloten, kan het niet meer stuk. Een hond die graag iets voor je wil doen.


Fly wacht geduldig

Aan het werk
 

In memoriam: Kay
Tot mijn grote verdriet is mijn lieve en dappere Kay op 13 april 2015 overleden. Hij heeft zoveel mensen blij gemaakt, zowel tijdens zijn werk als in zijn vrije tijd. Lieve Kay, we willen je hiervoor heel erg bedanken! Je blijft voor altijd in onze harten...
Als eerbetoon aan Kay laat ik zijn profiel hieronder staan.
 
Kay is een allemansvriend, die altijd zin heeft om met de bal te spelen. Hij is een gevoelige hond en voelt stemmingen van kinderen heel goed aan. Ook is hij dol op behendigheid en lekker wandelen in de natuur. Kay is een vrolijke noot en een doorzetter. Hij houdt enorm van knuffelen.


Kay luistert naar een verhaal

In opperste concentratie
 

Samen aan het werk

   
 

De roedel